Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

Remax RL-L200 Καλώδιο 3.5mm male – 3.5mm male Κόκκινο 2m

2,00 με ΦΠΑ

Καλώδιο της εταιρίας Remax μήκους 2 μέτρων. Διαθέτει βύσμα TRS, γεγονός που καθιστά το καλώδιο ικανό να αναπαράξει εκτός απο μονοφωνικό και στερεοφωνικό ήχο.

  • Τύπος Βύσματος 3.5": TRS

Remax Καλώδιο USB-C Kerolla, 2m (Μαύρο)

4,00 με ΦΠΑ
Με το καλώδιο Remax Kerolla, δεν χρειάζεται να χάνετε άλλο χρόνο μέχρι η συσκευή σας να είναι ξανά έτοιμη για χρήση! Έχει σχεδιαστεί για γρήγορη φόρτιση και ασφαλή μετάδοση δεδομένων. Για την κατασκευή του χρησιμοποιήθηκε υλικό υψηλής ποιότητας, ώστε να σας εξυπηρετεί καλά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι συμβατό με όλες τις συσκευές που διαθέτουν θύρα USB-C.

Remax Καλώδιο Lightning Kerolla, 2m (Μαύρο)

4,00 με ΦΠΑ
Με το καλώδιο Remax Kerolla, δεν χρειάζεται να χάνετε άλλο χρόνο μέχρι η συσκευή σας να είναι ξανά έτοιμη για χρήση! Έχει σχεδιαστεί για γρήγορη φόρτιση και ασφαλή μετάδοση δεδομένων. Για την κατασκευή του χρησιμοποιήθηκε υλικό υψηλής ποιότητας, ώστε να σας εξυπηρετεί καλά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι συμβατό με όλες τις συσκευές που διαθέτουν θύρα Lightning.

Remax TWS-10 Plus Earbud Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Θήκη Φόρτισης Λευκά

15,00 με ΦΠΑ
Τα earbud ασύρματα ακουστικά Remax TWS-10 Plus συνδέονται με κάθε συσκευή που διαθέτει bluetooth. Συνοδεύονται από θήκη μεταφοράς και φόρτισης των ακουστικών. Τα ακουστικά Bluetooth έχουν πολλά οφέλη για τους χρήστες τους, συμπεριλαμβανομένων των εξής: 1. Ελευθερία κίνησης: Μπορείτε να κινηθείτε ελεύθερα χωρίς να πρέπει να κρατάτε το τηλέφωνο σας στο χέρι, πράγμα που σας επιτρέπει να εργάζεστε, να αθλείστε καθώς και να κάνετε άλλες δραστηριότητες ή ακόμη και να οδηγείτε ενώ είστε σε κλήση. 2. Ευκολία στη χρήση: Η σύνδεση των ακουστικών Bluetooth με τη συσκευή σας είναι πολύ απλή και γρήγορη. Απλά ενεργοποιήστε τη συσκευή Bluetooth στη συσκευή σας και συνδέστε τις ακουστικά σας. Επιπλέον, τα περισσότερα ακουστικά Bluetooth διαθέτουν κουμπιά ελέγχου στο ίδιο το ακουστικό, που επιτρέπουν στον χρήστη να ελέγχει τη μουσική του ή να απαντά σε κλήσεις χωρίς να χρειάζεται να αγγίξει τη συσκευή του. 3. Εξοικονόμηση χρόνου: Με το Bluetooth handsfree, μπορείτε να πραγματοποιείτε πολλές δραστηριότητες χωρίς να χρειάζεται να διακόψετε την κλήση σας, επιτρέποντάς σας να είστε πιο παραγωγικοί. 4. Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας: Τα ακουστικά Bluetooth συνήθως διαθέτουν ενσωματωμένη μπαταρία, η οποία μπορεί να παρέχει έως και μερικές ώρες συνεχούς χρήσης με μία μόνο φόρτιση. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το να πρέπει να φορτίζετε τις ακουστικά σας συχνά.
  • Χρόνος Λειτουργίας: 4hrs
  • Χρόνος Αναμονής: 50hrs