Προβολή όλων των 7 αποτελεσμάτων

BlitzWolf USB-C Καλώδιο BW-TC15 3A 1.8m (red)

3,00 με ΦΠΑ
Καλώδιο BlitzWolf BW-TC15 USB σε USB-C Το καλώδιο BlitzWolf παρέχει γρήγορη φόρτιση συσκευών και μεταφορά δεδομένων. Διαθέτει επίσης υψηλή αντοχή στη φθορά, την κάμψη και την οξείδωση. Επιπλέον, η θύρα USB-C σάς επιτρέπει να συνδέετε πολλαπλές συσκευές. Γρήγορη φόρτιση και μεταφορά δεδομένων Το BW-TC15 υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 3A και παρέχει γρήγορη μεταφορά δεδομένων έως και 480 Mbps. Είναι επίσης συμβατό με τα συστήματα QC2.0 και QC3.0 που υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση. Ανθεκτικό Η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας επηρεάζει θετικά τη διάρκεια ζωής του αξεσουάρ. Είναι ανθεκτικό στην κάμψη και η διάρκεια ζωής της θύρας ξεπερνά τις 10.000 συνδέσεις. Το επινικελωμένο άκρο δεν υπόκειται σε διάβρωση και οξείδωση. Επιπλέον, το καλώδιο είναι φινιρισμένο με πλαστική επίστρωση PVC, για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα. Ευρεία συμβατότητα Το καλώδιο λειτουργεί με τις περισσότερες ψηφιακές συσκευές που διαθέτουν θύρα USB Type-C, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων των Samsung, LG, Sony, Nokia, BlackBerry, Huawei, Xiaomi, HTC, Meizu, Lenovo, OnePlus και πολλών άλλων.

BlitzWolf BW-FPE2 Earbud Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης Μαύρα

20,00 με ΦΠΑ
Τα earbud ασύρματα ακουστικά BlitzWolf BW-FPE2 συνδέονται με κάθε συσκευή που διαθέτει bluetooth. Είναι κατάλληλη επιλογή για τρέξιμο ή άλλες αθλητικές δραστηριότητες, καθώς διαθέτουν προστασία από τον ιδρώτα και τη βροχή. Συνοδεύονται από θήκη μεταφοράς και φόρτισης των ακουστικών. Τα ακουστικά Bluetooth έχουν πολλά οφέλη για τους χρήστες τους, συμπεριλαμβανομένων των εξής: 1. Ελευθερία κίνησης: Μπορείτε να κινηθείτε ελεύθερα χωρίς να πρέπει να κρατάτε το τηλέφωνο σας στο χέρι, πράγμα που σας επιτρέπει να εργάζεστε, να αθλείστε καθώς και να κάνετε άλλες δραστηριότητες ή ακόμη και να οδηγείτε ενώ είστε σε κλήση. 2. Ευκολία στη χρήση: Η σύνδεση των ακουστικών Bluetooth με τη συσκευή σας είναι πολύ απλή και γρήγορη. Απλά ενεργοποιήστε τη συσκευή Bluetooth στη συσκευή σας και συνδέστε τις ακουστικά σας. Επιπλέον, τα περισσότερα ακουστικά Bluetooth διαθέτουν κουμπιά ελέγχου στο ίδιο το ακουστικό, που επιτρέπουν στον χρήστη να ελέγχει τη μουσική του ή να απαντά σε κλήσεις χωρίς να χρειάζεται να αγγίξει τη συσκευή του. 3. Εξοικονόμηση χρόνου: Με το Bluetooth handsfree, μπορείτε να πραγματοποιείτε πολλές δραστηριότητες χωρίς να χρειάζεται να διακόψετε την κλήση σας, επιτρέποντάς σας να είστε πιο παραγωγικοί. 4. Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας: Τα ακουστικά Bluetooth συνήθως διαθέτουν ενσωματωμένη μπαταρία, η οποία μπορεί να παρέχει έως και μερικές ώρες συνεχούς χρήσης με μία μόνο φόρτιση. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το να πρέπει να φορτίζετε τις ακουστικά σας συχνά.
 • Χρόνος Λειτουργίας: 3.5hrs
 • Λειτουργία με Θήκη Φόρτισης: 20hrs

BlitzWolf AA-WM2 Ηχείο Bluetooth 10W Μαύρο

22,50 με ΦΠΑ

Το φορητό bluetooth ηχείο της BlitzWolf με ισχύ 10 watt, είναι full range και μπορεί να αναπαράγει οποιοδήποτε μουσικό κομμάτι.. Επιπλέον έχει την δυνατότητα φόρτισης μέσω usb, για να μπορείτε εύκολα να το φορτίσετε με powerbank. Τέλος το ηχείο έχει ενσωματωμένα φώτα led για να δημιουργήσετε ατμοσφαιρικό φωτισμό στο χώρο, κατά την αναπαραγωγή της μουσικής.

Βασικά χαρακτηριστικά σύνδεσης: • Ασύρματη σύνδεση με: Bluetooth

Baseus WM01 BT 5.3 In-ear Bluetooth v5.3 Handsfree Ακουστικά με Θήκη Φόρτισης Μαύρα

23,90 με ΦΠΑ
Βασικά χαρακτηριστικά:
 • Χρόνος Λειτουργίας 5 ώρες
 • Λειτουργία με Θήκη Φόρτισης 25 ώρες
 • Χρόνος Αναμονής 250 ώρες
 • Χρόνος φόρτισης 1,5 ώρα
 • Bluetooth V5.3

BlitzWolf AA-GCR3 Ηχεία Υπολογιστή 2.0 Bluetooth 5.0, RGB, AUX, Ισχύος 10W σε Μαύρο Χρώμα

26,90 με ΦΠΑ

Το σύστημα ηχείων 2.0 της BlitzWolf έχει ισχύ 10 watt, περιλαμβάνει δυο στερεοφωνικά ηχεία που ταιριάζουν σε όσους θέλουν να τα τοποθετήσουν σε μικρό χώρο ή χρειάζονται ηχεία που μεταφέρονται εύκολα. Συνδέεται ασύρματα με συσκευές που διαθέτουν Bluetooth όπως laptops και smartphones. Η τροφοδοσία τους πραγματοποιείται μέσω καλωδίου usb. Επιπλέον διαθέτει RGB φωτισμό, ο οποίος δημιουργεί ένα εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα, ειδικά όταν βρίσκεστε σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

 • Ισχύς: 10W
 • Τύπος Σύνδεσης: Bluetooth ή 3.5mm jack AUX
 • Τροφοδοσία: USB

BlitzWolf BW-KB2 Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο με Custom Blue διακόπτες και RGB φωτισμό (Αγγλικό US)

34,90 με ΦΠΑ
Gaming πληκτρολόγιο της εταιρείας BlitzWolf με RGB φωτιζόμενα πλήκτρα σε γλώσσα αγγλικά US. Είναι μηχανικό, καθιστώντας το ιδανικό για gamers όπως επίσης και για όσους επιθυμούν γρήγορη πληκτρολόγηση. Έχει γρήγορη απόκριση και ακρίβεια, καθώς οι διακόπτες του ενεργοποιούνται στα μισά του πατήματος, εξοικονομώντας κινήσεις όταν πληκτρολογούμε. Σε σύγκριση με τα πληκτρολόγια μεμβράνης, αντέχουν περισσότερο στο χρόνο, έχουν όμως το μειονέκτημα του θορύβου που είναι πολλές φορές ενοχλητικό για τους γύρω. Διαθέτει Custom Blue διακόπτες που απαιτούν μεγαλύτερη δύναμη καθιστώντας τους κατάλληλους για δακτυλογράφηση παρά για gamers. Είναι αρκετά θορυβώδεις, κάτι που πρέπει να ληφθεί υπόψη πριν την αγορά. Πατώντας ένα πλήκτρο, γίνεται αντιληπτό από τον ήχο ότι πατήθηκε και η δακτυλογράφηση γίνεται πιο αποδοτική. Ως full size, διαθέτει όλα τα πλήκτρα ενός τυπικού keyboard μαζί με τα αριθμητικά στο δεξί μέρος του.
 • Διακόπτες: Custom Blue
 • Συμπεριφορά Διακοπτών: Tactile and Clicky
 • Anti-ghosting, προσαρμόσιμος οπίσθιος φωτισμός, 12 πλήκτρα λειτουργιών, προγραμματιζόμενα κουμπιά

BlitzWolf BW-KB2 Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο με Custom Red διακόπτες και RGB φωτισμό (Αγγλικό US)

34,90 με ΦΠΑ
Gaming πληκτρολόγιο της εταιρείας BlitzWolf με RGB φωτιζόμενα πλήκτρα σε γλώσσα αγγλικά US. Είναι μηχανικό, καθιστώντας το ιδανικό για gamers όπως επίσης και για όσους επιθυμούν γρήγορη πληκτρολόγηση. Έχει γρήγορη απόκριση και ακρίβεια, καθώς οι διακόπτες του ενεργοποιούνται στα μισά του πατήματος, εξοικονομώντας κινήσεις όταν πληκτρολογούμε. Σε σύγκριση με τα πληκτρολόγια μεμβράνης, αντέχουν περισσότερο στο χρόνο, έχουν όμως το μειονέκτημα του θορύβου που είναι πολλές φορές ενοχλητικό για τους γύρω. Διαθέτει Custom Red διακόπτες που απαιτούν μικρότερη δύναμη ενεργοποίησης από τους black, κάτι που τους επιτρέπει να επιστρέφουν πιο γρήγορα στη θέση τους, καθιστώντας τους πιο ξεκούραστους κατά την πολύωρη χρήση. Έχει σχετικά μικρό θόρυβο και είναι ιδανικό για gaming, ειδικά σε παιχνίδια οπου χρειάζεται κάποιος να πατήσει το ίδιο πλήκτρο πολλές φορές σε μικρό χρονικό διάστημα. Ως full size, διαθέτει όλα τα πλήκτρα ενός τυπικού keyboard μαζί με τα αριθμητικά στο δεξί μέρος του.
 • Διακόπτες: Custom Red
 • Συμπεριφορά Διακοπτών: Linear
 • Anti-ghosting, προσαρμόσιμος οπίσθιος φωτισμός, 12 πλήκτρα λειτουργιών, προγραμματιζόμενα κουμπιά